SC EUROETANS INDUSTRI SRL

Infiintata în anul 2006, SC EUROETANS INDUSTRI SRL a devenit rapid una din principalele firme distribuitoare de materiale de etansare, termoizolante si electroizolante din România. Cu timpul, pentru a satisface cerintele clientilor nostri, ne-am largit gama de produse comercializate incluzand si furtunuri industriale, robineti industriali, motoare electrice, echipamente de depozitare etc.

Produsele noastre sunt utilizate pe scară largă în industria energetica, petroliera, chimica, metalurgica, constructoare de masini, sectoare miniere și alte domenii industriale.

Calitatea produselor a fost şi este o continuă preocuparea a tuturor angajaţilor noştri. Această preocupare se regăseşte în obţinerea în anul 2011 a certificatului de calitate ISO 9001.

Urmărind interesul de a crea un sistem de muncă bazat pe valori şi principii umane, din anul 2011 suntem de asemenea certificaţi ISO 14001. Dezvoltarea proceselor şi structurilor interne ale companiei prin reducerea consumului de resurse şi responsabilitatea recunoscută pentru mediu, reprezintă o parte importantă a promisiunii noastre referitoare la calitate.

Ceea ce ne face diferiți este interesul nostru pentru ceea ce clienții noștri au nevoie cu adevărat. Angajatii firmei noastre sunt întotdeauna disponibili pentru a discuta cerințele dumneavoastră și pentru a asigura deplina satisfactie a clientului.

Va promitem calitate optimă, preț competitiv și livrare prompta tot timpul. Asteptam cu nerabdare sa ne contactati pentru orice fel de informatii legate de produsele noastre.